top of page

Поли Фистолера
Основател / Преподавател

Поли Фистолера е основател на BISEI и единственият лицензиран специалист в България за анализ и оценка на Емоционална интелигентност (EQi-2.0). Чрез изготвяне на индивидуални програми за развитие и разширяване на емоционална стабилност, тя помага на хората да разберат своите фини емоционални динамики и емоционална зрялост. Поли има международен опит в организирането на работни срещи, обучения и семинари за мултинационални компании в Италия, Сингапур, Швейцария, Канада, Норвегия и България. Ето и някои от дружествата, с които е сътрудничила като бизнес партньор: Credit Swiss, UBS, KPMG, Delloite, Aquamarine Capital, Pleinert&Partner, Sandvik, MAPEI, JTI.

Антония Керчева

Треньор по емоционална интелигентност

Антония е сертифициран треньор по емоционална интелигентност и мотивационен треньор. Притежава 13 годишен опит в управлението на национални и международни събития с обществена, научна и икономическа значимост. Професионалният й опит и образованието й в сферата на маркетинга, рекламата и връзките с обществеността затвърждават значимостта на въздействието и ефективната комуникация.

Бианка Йовова

Треньор по емоционална интелигентност

Бианка е психолог, психотерапевт и треньор по емоционална интелигентност. Има интереси в областта на проактивното справяне със стреса и допълнително професионално обучение по класически и лечебен масаж. Избира индивидуален подход към всеки човек, както в краткосрочните консултативни срещи, така и в дългосрочната си психотерапевтична работа

Д-р Рина Павлова

Треньор по емоционална интелигентност

Д-р Рина Павлова е ветеринарен лекар от 17 години. С натрупването на житейски и професионален опит разбира, че академичните знания са недостатъчни за работата ѝ. Търсейки начини да индивидуализира терапията на своите пациенти, д-р Павлова завършва курс по клинична хомеопатия към Медицински университет - София.

Калина Стефанова

Треньор по емоционална интелигентност

Калина Стефанова работи като треньор и консултант по ЕИ в областта на вербалната и невербална комуникация, с развиване на говорните и гласови умения, слушане, публично и медийно поведение. Срещите са индивидуални, групови и с широка аудитория, от най-малки до най-големи.

Вероника Йорданова

Треньор по емоционална интелигентност

Вероника в настоящият момент живее и разработва частната си практика като треньор по емоционална интелигентност в Лондон.

Ето какво казва Вероника за себе си:

“Винаги съм се чувствала най-близо до същността си, когато помагам на хората или правя нещо свързано с музика (най-често пея или танцувам).

Анастасия Димитрова

Треньор по емоционална интелигентност

Анастасия е педагог и психолог, треньор по мнемонични техники, скоростно четене, техники за работа с тялото, подобряващи мозъчните функции. През 2017 г. се сертифицира за треньор по Емоционална интелигентност към BISEI, с водещ треньор Поли Фистолера.

 

Ето какво разказва Анастасия за себе си:

Антоанета Паликарска

Треньор по емоционална интелигентност

Антоанета е здравен психолог и треньор по емоционална интелигентност. Повече от 15 години работи в областта на рекламата и публичните комуникации и след преобръщащо светогледа лично преживяване, насочва своя професионален път към психологията и подкрепата към лично благоденствие. Интересите й са в областта на ефективно справяне със стрес, психосоматика, превенция и преодоляване на здравни състояния, преяждащо поведение (хиперфагия) и мотивация.

Antoaneta Palikarska.jpg

Поли Чорбаджийска

Треньор по емоционална интелигентност

Поли е сертифициран персонален коуч, магистър-педагог и експерт бизнес развитие и продажби,  треньор по Емоционална интелигентност. Има международен опит като мениджър бизнес развитие и продажби в Европа, Далечния и Близкия изток.

Невена Басарова-Дичева

Треньор по емоционална интелигентност

Невена  по образование е юрист, магистър по Международни икономически отношения. Основател е на първата детска академия за добри обноски, където децата, тийнейджърите и техните родители се обучават на добри маниери и правила на общуване.

Нина Косева-Ицовска

Треньор по емоционална интелигентност

Нина е интегрален коуч, меридианен терапевт, треньор по емоционална интелигентност. Завършила е едногодишен курс за работа с кратки психологически подходи. Преподавала е детска йога и йога за възрастни. Университетските й специалности са Философия и Журналистика.

Юлиан Ицовски

Треньор по емоционална интелигентност

Юлиан е водещ на семинари за личностно развитие, тиймбилдинги, дългогодишен йога преподавател. Има компетенции в сферата на кратките психологически подходи, ТЕС, коучинг, медитация. Работи както с групи, така и с индивидуални клиенти.

Анна Швед

Треньор по емоционална интелигентност

Анна е педагог, социотерапевт, театрален инструктор и създател на авторски профилактичен театър; терапевт на зависимостите и по Solution Focused Brief Therapy; директор на Младежки културен център във Варшава; автор и реализатор на профилактични програми; коуч по възпитателни умения; автор на публикации в областта на възпитанието и профилактиката, води групови занятия и индивидуални консултации за родители. Член учредител на варшавското отделение на Полското дружество по противодействие срещу наркоманиите, а от 2001 г. тя е сътрудник на Фондация Стефан Батори, лектор и треньор на много международни семинари.

Василиа Христева

Треньор по емоционална интелигентност

Василиа е психолог, консултант човешки ресурси, медиатор, оценител на интелектуална собственост и треньор по емоционална интелигентност. Повече от 20 години работи в сферата на човешките ресурси и дейностите повишаващи ефективността на хората в организациите.

Елена Петрова

Треньор по емоционална интелигентност

Елена е сертифициран ЧР специалист и експерт Обучение и развитие  в голяма международна компания. Там се занимава с подбор и провеждане на асесмънт център, вътрешни обучения, тиймбилдинги и отговаря за изграждането и управляването на работодателската марка.

IMG_9929.JPG

Мария Велева

Треньор по емоционална интелигентност

Мария е съвременен танцов изпълнител с опит от проекти в САЩ и Италия. Интересът й към движението, идващо отвътре навън я довежда до емоционалната интелигентност, защото импулсът за всяко движение е емоция. Мария води уъркшопи за личностно развитие чрез движение и танц като използва съвременни танцови и импровизационни техники.  

мария.png

Силвия Трифонова

Треньор по емоционална интелигентност

Силвия Трифонова е магистър по икономика, сертифициран треньор по ЕИ, професионален сертифициран коуч към Ериксън Колидж /Канада/- ЕСРС; акредитиран коуч към ICF Global за личностно и организационно развитие – PCC; сертифициран коуч на високо ефективни екипи – НРТС и арт инструктор. Практикува лайф и бизнес коучинг, като работи с индивидуални клиенти и екипи за тяхното емоционално развитие, израстване и усъвършенстване като личности, професионалисти и лидери.

Screenshot_2019-09-24 Силвия Трифонова –

Гергана Винарова

Треньор по емоционална интелигентност

Гергана Винарова е треньор по емоционална интелигентност, личностно развитие и благосъстояние. Гергана също е и сертифициран коуч – NLP Master Practic.

Гергана има повече от 13 години международен опит като Финансов Директор в среда с различни култури. Нейният корпоративен опит определя важността на емоционалната интелигентност като ключов фактор в комуникацията.

Screenshot_2019-09-24 Гергана Винарова –

Марияна Иванова

Треньор по емоционална интелигентност

Марияна Иванова е психолог и треньор по емоционална интелигентност. В момента се обучава в Майсторско ниво по Позитивна психотерапия. В самостоятелната си практика работи индивидуално с деца, семейства и партньорски отношения, като провежда и групи за деца по емоционална интелигентност.

Screenshot_2019-09-24 Марияна Иванова –

Биляна Котева

Треньор по емоционална интелигентност

Основател на платформа за родители и треньор по емоционална интелигентност.

В основата на работата й е идеята, че всеки има потенциал да бъде щастлив, удовлетворен, ценен и успешен в смисъла, в който би желал. Вижда своята роля в това да подкрепя и да помага в себеразкриването и  осъзнаването на ценностите и възможностите. Осигурява безопасното пространство, в което човек може да се покаже, да се погледне и да започне да гради. Работи основно с родители и има познания, свързани със спецификата на предизвикателствата в съчетаването на ролите, трудностите около децата и тяхното поведение и намирането на щастие по пътя. 

DSC_0184_edited.jpg

Петя Младенова

Треньор по емоционална интелигентност

Здравен психолог и треньор по емоционална интелигентност. Говоря свободно 4 езика: български, английски, португалски и испански. Живяла съм 1 година в Лисабон, което определям като най-щурия период от живота ми до момента. 

Считам се за доста емоционален, интуитивен и вечно търсещ човек. Обичам да пътувам, да свиря на пиано, да чета интересни книги, да гледам филми и футболни мачове, а като един истински амбиверт и мечтател понякога и да изливам мислите си върху белия лист под формата на стихове. Когато ми остане възможност, с удоволствие решавам кръстословици или играя шах. Голям любител съм на народните танци и джогинга, защото силно вярвам, че движението е в основата на пълноценното ни съществуване. Не мога да живея без семейството си, без кафе и без ежедневни разходки. Чувствам се истински щастлива и удовлетворена, когато помагам.

Petya Mladenova.jpg

Невена Иванова

Треньор по емоционална интелигентност

Аз не ходя на работа, защото работата за мен е удоволствие, удовлетвореност и щастие.
Личната ми история ме провокира да се обърна към психологията, търсейки отговорите на моите въпроси. Някои  въпроси намериха своя отговор, други все още не. Завърших магистратура детско – юношеска и училищна психология през 2019 г. и от тогава работя основно с деца и техните семейства, осиновени деца и осиновители, обучител съм на кандидат–осиновители. Надграждам както с различни диагностични инструменти, така и с различни курсове. Имам привилегията да се докосна до вътрешния свят на децата и тийнейджърите, но в същия момент това е много отговорна задача. Моята цел е да помогна на децата да изразят и назоват по един здрав начин емоциите и чувствата си, да отстояват себе си по асертивен начин, да светна с фенерче в тъмното и да им покажа, че не е страшно и могат да се справят, а на  техните родители да преведа какво се крие зад кулисите на детския свят.

DSC_0124_2_edited.jpg

Кремена Ганчева

Треньор по емоционална интелигентност

Кремена Ганчева е магистър по икономика, сертифициран треньор по ЕИ, личностно развитие и мотивация. След 20 годишен професионален опит в корпоративния свят, от 2017 година се насочва към лидерството и се занимава с изграждане и управление на екипи. Води индивидуални и екипни обучения, предлага финансово и бизнес консултиране на частни и корпоративни клиенти. Освен с развиването на хората като личности и лидери, в момента надгражда компетенциите си, изучавайки психология и психотерапия.

1528098497836.jpeg

Катя Илиева

Треньор по емоционална интелигентност

Професионалният ми опит и експертиза е „сърдечно“ обвързан повече от 20 години с образованието. Завършила съм Софийския университет „Свети Климент Охридски“ и съм магистър по педагогика със специализация езиково и литературно обучение. Намирам смисъл и удовлетвореност, когато добавям стойност към обществото, в което живея. 

IMG_0469.jpg

Десислава Феодорова

Треньор по емоционална интелигентност

Казвам се Десислава Феодорова. В детството си претърпях нелеп инцидент, който ме накара да живея в страх, гняв, омраза, тъга и непростимост повече от 25 години. 

Един ден осъзнах, че имам избор и аз съм единственият човек, който може да промени трудните ситуации и живота си. Така решена да намеря щастието, преди осем години се запознах с философията на йога и Дийпак Чопра. Неговите учения ми помогнаха да овладея потока от мисли в главата си и ме запознаха с духовния свят.

IMG_0410.jpg

Ивета Рангелова

Треньор по емоционална интелигентност

Ивета Рангелова е организационен психолог, доктор в областта на арт терапията и приложната психология и треньор по емоционална интелигентност. Сферите ѝ на работа, в които специализира и има силен интерес са взаимоотношенията – партньорски, социални, професионални и постигането на усещане за смисъл и удовлетвореност.

A13A1880 (2)_edited.jpg

Елица Цветкова

Треньор по емоционална интелигентност

Аз съм Елица и съм кариерен коуч, кариерен консултант, консултант човешки ресурси и треньор по Емоционална Интелигентност. Темите свързани с професионалното развитие и благополучие на индивида ме вълнуват особено. Ние отдаваме толкова много време и енергия на работата и работното си място, че най-нормалното нещо за мен би било, те да са източник на усещане за принадлежност, признателност, удовлетворение, подкрепа и вдъхновение.

Дорина Ташева

Треньор по емоционална интелигентност

Дорина Ташева е магистър психолог и треньор по Емоционална Интелигентност. Специализирала е базово ниво по позитивна психотерапия. Завършила е следдипломна квалификация по "Детско-юношеска психология" към Медицински университет, град Пловдив. Сертифициран терапевт по трансгенерационен анализ (родова терапия), както и семейни констелации по метода на Берт Хелингер. Дипломиран психо-ароматерапевт и Бахов терапевт. 

Корнелия Иванова

Треньор по емоционална интелигентност

Корнелия Иванова е психолог, интегративен психотерапевт и треньор по Емоционална Интелигентност. Фокусът в работата и с клиенти е в подпомагането им в процеса на осъзнаване на собствените модели на поведение и разширяването на стратегиите за справяне с факторите от външната среда.

Elitsa.jpg
HS_08979_edited.jpg
снимка КИ.jpeg

Яна Димитрова

Треньор по емоционална интелигентност

Яна е сертифициран треньор по емоционална интелигентност, психолог и обучаващ се интегративен психотерапевт. Пътят ѝ към психологията е преминавал през страстта към театралното изкуство, където се впуска в дълбочината психологическите профили на персонажите, а по-късно в сферата на рекламата и PR. Там открива с необходимостта от психологически проучвания за създаването на ефективна комуникация.

Яна Димитрова.jpg
  • 4057345bcf57474b96976284050c00df
  • 6ea5b4a88f0b4f91945b40499aa0af00
  • RSS

Български Институт за Социална и Емоционална Интелигентност

bottom of page